luni, 14 martie 2011

Ultimele intamplari..

Ultimele zile..saptamani..au fost complet haotice..S-au intamplat atat de multe , intr-un timp asa de scurt incat pur si simplu m-am dat peste cap.Organizarea mea a ajuns curand la pamant , nu ma mai puteam concentra si gandi limpede , nu stiam ce sa mai simt , ce sa mai cred , cam pierduta in spatiu as putea spune.

 Si toate acestea datorita niste probleme de sanatate mai deosebite despre care nu as dori sa vorbesc dar pe care nu le doresc nimanui , nici celui mai mare dusman.Da am dusmani nu va faceti griji , dar asta e bine  pentru ca inseamna ca , undeva , candva , am vorbit pentru mine, am contrazis o opinie ce era gresita , I stood up for myself.

Am stat o saptamana acasa , CUMPLITA.Si azi m-am intors la liceu , intr-o durere la fel de cumplita dar mai trebuie sa si inghiti , ce nu te omoara te face mai puternic.SI ce gasesc...prietenii mei , toti acolo , nu va pot spune ce dor mi-a fost de ei.Dar , desigur , si persoanele pe care nu sunt asa de fericita sa le revad dar asta e trebuie sa ne suportam unii pe altii , desi unii nu o fac.De ce? Simplu. Pentru ca sunt atat de plini de ei incat nu pot intelege anumite lucruri precum simplul fapt ca momentan nu pot merge in ritmul in care merg cei din jur , si nu pentru ca sunt handicapata sau mai stiu eu ce mai zic ei pe acolo , ci pentru ca am avut si am o problema ce se va rezolva in curand , cu durere si timp si rabdare.Ce sa le ceri unii nu pot intelege.

M-a mai socat  o chestie.Doamne..nu am mai patit de mult sa ma opresc din drum , si sa ma uit la o anumita persoana , si sa imi ia 15 minute dupa sa imi dau seama cine era defapt , si dupa sa ma porneasca un ras din ala de copil , fara sa ma mai pot opri . Bineinteles, m-am oprit dar , inca mai rad cand imi amintesc.

Deisgur , toate astea trec pana la urma desi pare ataat de complicat sa treci peste ele..Dar este mai usor cand ai pe cineva pe langa tine. SI credeti sau nu , AM slava domnului. Nu duc lipsa....Si , desigur , exista si o persoana pe care nu o sa o numesc , dar care sigur se va simti imediat , sper , una care este zi si noapte acolo pentru mine si care , posibil , nu isi da seama cat de mult apreciez acest lucru , si care orice ar face nu m-ar supara nicioadata si l-as ierta si de o suta de mii de ori daca ar fi nevoie , desi nu cred ca este cazul.E incredibil cum poate tine o persoana la alta persoana , cum poate fi acolo pentru tine de fiecare data cand ai nevoie si cand il suni la 2 noaptea nu se supara ci raspunde , tu plangi sau mai stiu eu ce faci si el te incurajeaza si e calm si asa somnoros cum e iti mai da si sfaturi.Da e frumos , toti ar trebuie sa avem asta. De asta TE IUBESC eu pe tine! Pentru ca mereu esti acolo si da , sunt multi care ma apreciaza pentru ceea ce sunt si sunt si unii care se mai oftica si mai gasesc comentarii prin care defapt nu fac decat sa imi demonstreze cat de multa invidie se ascunde intr-un om , si cata oftica.Dar stati linistiti ca nu imi pasa prea tare de ce spun aceste persoane , desi pe moment ma afecteaza.

Cam atat...
Ps: Live love laugh learn cry walk jump fall smile LIVE because this is LIFE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu