joi, 10 martie 2011

Tipuri de Oameni Care ma Enerveaza La Culme

O sa enumar mai jos tipurile de oameni , pe parti , care ma enerveaza la culme si de care nu vreau sa dau si cu care nu vreau sa am de a face , desi sunt constienta ca uneori nu am incotro : )
Laudarosii: Un omulet , isi ia un lucru nou , sau ia o nota de trecere , sau a fost gentleman pt o data in viata sau orice lucru minor si usor de trecut cu vederea si incepe sa se laude insistent si cu gura mare tuturor ca pfoai Doamne ce a facut el sau ce are el si noi ca fraierii nu avem. Nu pot sa ii suport.Omuletule sa stii ca pe mine chiar nu ma intereseaza:) sau daca vrei sa imi aduci la cunostinta faptul ca ti-a reusit un anumit lucru , o poti face fara sa te lauzi sau sa pari penibil , dar trebuie sa stii cum si nu e asa de greu daca gandesti putin.Pe unii ii deranjeaza anumite cuvinte spuse fara a gandi inainte .
Egoistii: Cei care fac totul doar pentru ei , ca sa le fie lor bine , sa se simta ei bine. Cei pentru care nu conteaza ca cel de langa el , poate chiar prietenul lui , se simte rau sau are o problema si simte nevoia sa discute cu cineva , atata timp cat lui ii este bine.Ce s-ar intampla daca ne-ar pasa tuturor numai de propria persoana?Nu am mai discuta , nu ne-am mai impartasi opinii totul ar fi monoton si lipsit de sens .
Mincinosii: Stiti si voi acele persoane care sunt in stare sa inventeze ceva in cateva secunde sau sa faca un plan “inteligent” si “corect” pentru a obtine ce vor pe cai necurate.Care inventeaza povesti pentru a crea o imagine a propriei persoane( acestia sunt oameni incapabili de a se adapta si de a-si face prieteni folosindu-se de ceea ce sunt si de ceea ce stiu si pot sa faca ).Sunt sigura ca cu totii cunoasteti cel putin o persoana care face asta.Care se lasa influentat de cei din jur pentru ca arata BINE.De exemplu unii considera ca daca incalci si tu regulamentul scolii cum face si un prieten care e mai popular gata va fi integrat in grup si va fi si el ca acea persoana.Sau acei oameni care se apuca si ei de o actiune necurata doar ca sa arate cat de smecheri sunt.Dar in fine deja deviem de la subiect.
Acum deja nu mai stiu cum se numesc acele persoane , nu pot gasi un singur cuvant , asa ca voi scrie pur si simplu:)
->Exista unele persoane pe lumea asta , care nu se adapteaza asa de repede si care se simt singuri.Si ca sa nu fie singuri , se cupleaza cu cineva , doar pentru a nu fi singuri. Asta nu mi se pare corect.Cand te combini cu cineva pe care nu placi cu adevarat si care in unele cazuri poate chiar te place , doar asa ca sa nu mai fi singur sa poti pune pe HI5 si Facebook ca nu esti Single , trebuie sa te gandesti daca relatia chiar va merge , daca nu cumva la un moment dat totul se va duce de rapa si vei sfarsi dezamagind persoana cu care te-ai combinat ( in cazul in care e o fata va fi GRAV pt ca fetele sufera cel mai mult chiar daca baietii nu realizeaza asta si considera ca se prefac sau pur si simplu nu vor sa creada ).
->Persoanele care ii barfesc pe ceilalti doar ca ei sa para mai smecheri ( iti spun eu , nu esti mai smecher , esti mai…nu zic cum ca nu e frumos , dar poate unii sunt fraieri si nu vor sa vada ca defapt te faci de ras sau au bunul simt si nu iti spun nimic pentru ca nu te supara sau te lasa sa continui asa pentru a continua procesul de facere de ras pentru a iti da o lectie pe care e posibil sa o meriti in unele cazuri )
->Persoanele care interpreteaza tot ce zici astfel incat sa fie in favoarea lor si in defavoarea ta pentru a te face pe tine sa arati prost , ei aratand astfel “bine”.
->Persoanele care se folosesc de o afirmatie de a ta din trecut pentru a te face de ras in fata persoanelor pe care dia bia le-ai cunoscut.
->Persoanele care te exclud din peisaj pentru a fi mai mult loc pt ei.
->Persoanele care comenteaza orice lucru care tie iti place si care lor li se pare STUPID.
->Persoanele cu fixuri:) Viata nu e fixa:P
->Oamenii care cand vad scris ” doi plus unu gratis “cred ca acel “unu gratis” chiar e gratis.Va zic eu , nimic nu e gratis in lumea asta.
Pff..si mai sunt asa de multe incat mi-ar lua mult prea mult timp pentru a termina , asa ca o sa mai completez pe parcurs.:)
Sfat: Watch your back!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu