joi, 10 martie 2011

School Time!

Oooo daaa  O_O…..scoala este foarte interesanta…la scoala , noi elevii ne ducem sa invatzam….aici invatzam ff multe…cum sa ne comportam , cum sa vorbim , cum sa ne facem un drum in viata , ce e bun si ce e rau . ce trebuie sa facem si ce nu , invatzam ca porofesorii sunt Dumnezeul nostru de la scoala , invatam ca muzica clasica este suuperba si ca hip-hopul e praf , ca vara e la fel de frumoasa ca iarna desi nimeni nu crede asta , ca arta razbeste din noi toti , ca toti o sa avem un viitor superb daca invatzam , ca toate materiile ne ajuta in viatza ( mai ales RELIGIA ajuta-ne Doamne ) , ca nu e frumos sa injuri  , ca batranii au prioritate , ca trebuie sa avem grija de ce mai slabi ca noi , ca nu trebuie sa ne batem joc de cineva care nu este la fel ca noi , ca diriginta este cea mai sfanta persoana din scoala ( o doamne..) , ca trebuie sa stim bunele maniere , ca trebuie sa lasam locul unui batran in autobuz , ca femeile gravide nu sunt caraghioase ci sunt cele mai frumoase , ca pe parinti trebuie sa ii ascultam indiferent ce zic ( da unii zic niste minuni de iti pui inrebarea de unde au scos-o ) , ca trebuie sa fim cuminti si ascultatori , ca trebuie sa fim coreeecti….etc….
Pana aici…FALS…asta se invatza in America in niciun caz la noi:)) La noi e opusul:)) si oricum cel putin la scoala mea nimeni nu tine cont de ce zic profesorii…sau majoritatea ….aici nu prea se invatza ca sa zic asa..si nu vreau sa fiu rea;)…aici diriginta nu e nici pe departe sfanta…aici e o criiima daca vi cu bluza crem sau ro deeeesschiis de tot adika asa -> asa de roz:|….aici totul e diferit …nush cum sa va explic..cei din scoala mea stiu ce zic:) adik…caree diferenta daca vi cu bluza roz sau daca vi cu bluza alba? esti maid estept daca vi in alb? retii mai multe? nu..e acelasi lucru…
Concluzie: scoala e ciudata..raw de tot..in frunte cu diriginta..pe care toti incercam sa o enervam:))
Sfat: Duceti-va la scoala! Aveti multe de invatat si o sa va distrati de miinuune;)
P.S: stiu ca va place poza dar la noi nu o sa vedeti asa ceva;) numai in tarile civilizate se gasesc aceste autobuze;) CIVIILIZATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu